Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Zooma in

| |

Jag zoomade ut på semestern och jag är fortfarande "utzoomad" dock har jag tagit några beslut som känns riktigt sköna och spännande. Jag zoomade in på mig själv och såg detaljer, på riktigt. Det är inte alltid en dålig sak att vara "inzoomad" - man måste få gå in på djupet och se varje pixel för sig själv.

På måndag kommer jag att bosätta mig mitt ute i skogen hos min fina Maria och där kommer jag att ta itu med mig och mitt, en gång för alla. Jag är så trött på att gå omkring med en tung kropp och jag finner ingen motivation där jag är nu. Här är jag latheten personifierad - Jo du, självinsikt, det har jag. Bara beslutet i sig har gjort att det lättat några tunga stenar från mina axlar, men Ack så svårt det kommer att vara hemmifrån. Jag älskar mitt hem och mina två i det :)

Maria och jag kommer att fokusera på hälsa. De kommande veckorna kommer att handla om hälsa, må väl och acceptera sig själv, in och utvändigt. Jag tror att vi är bra för varandra. Dessutom behöver vi inte umgås, bara för att vi är nära så jag behöver inte oroa mig för att gå henne på nerverna eller tvärtom. I bland behöver man helt enkelt slita sig loss från vardagan och det är det jag kommer att göra. Det kommer att göra mig gott.

För en liten stund sedan skickade jag in en ansökan om en skrivarkurs på distans. Den hålls av Skrivarakademin och kursen heter "Att skriva sitt liv" och jag hoppas att jag blir antagen för att råd, det tar vi oss för att kursen kostar en slant, närmare bestämt 3850:- Puh! Jag blir 30år (29aug)snart, om du som läser detta och inte vet vad du ska ge mig i present kan jag tips om en ny Dator! Jag behöver en ny laptop som jag kan lita på, en som jag kan ta med mig vart jag vill, allra helst om jag ska börja skriva massa... No preasure ;)

Lunchen i dag var så mastig så att det inte blev någon regelrätt middag i dag, så jag ska nog göra något ätbart och krypa ner i soffan och kika på någon film, eller någon serie. Jag hoppas att Du mår väl? :)

Puss!

 

 

Liknande inlägg

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp