Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Zoe

| |

Färddatorn talar om att vi åkte 78mil i går, vi åkte strax innan 09 och kom hem strax efter 22:30. En lång dag med många timmar i bilen. Nu har vi en ny katt som vi har beslutat att kalla för Zoe. Hon är 11månader och av rasen turkisk van. Vi hade inte bestämt till 100% om hon skulle följa med hem, men efter att vi träffat henne blev det bestämt. Resan hem gick bra, hon protesterade bilåkandet en timme cirka, sen la hon sig ner och slumrade till.

Väl hemma letade hon efter sina kattkompisar som hon lämnat (och människokompisarna) samt att det doftade annan katt som hon ropade efter, men det lugnade hon ner efter en kort stund. Sen gick hon på upptäcksfärd resten av kvällen. När jag vaknade i morse såg jag att hon ätit, druckigt vatten och varit på lådan så känns allt bra.

Hon är är så otroligt go och jag känner att hon kommer att trivas med oss och vi med henne

 

Mattias hann med ett affärsmöte i Västerås och jag hann shoppa lite så all in all blev det en kanon lördag! Nu ska vi iväg en sväng och inhandla lite kattsaker (läs leksaker/godis) mat och lite annat smått och gått. Ha'en fin första advent!

 

Liknande inlägg

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp