Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Whiskeymarinerad fläskfilé

| |

I kväll serveras det whiskeymarinerad fläskfilé med potatisgratäng och champinjonsås. Medan fläskfilén har gottat till sig har jag hunnit med att baka kanelbullar, drömmar och kladdkakemuffins med choklad. Innan Mattias kommer hem kommer jag att ha gjort en äppelpaj till efterrätt. Vadan detta kanske ni undrar?

I går städade vi hela huset, med städa menar jag, vi torkade skåpluckor, rensade i skafferi, damtorkade och damsög. I morse fortsatte städningen med att Mattias skurade golven, sen har vi rensat upp i garderoben och vikt in kläder. När huset är rent, då får jag inspiration till bakning. Så, där har ni svaret :)

Så, min helg har inneburit städning och bakning. I går kväll blev jag sugen på vin, närmare bestämt rött vin och det gnällde jag ut på facebook, en stund senare dyker Camilla upp med en flaska rött. Värsta surprisen liksom! Hon åkte hem och jag njöt av några glas rött till maten. Den gesten var helt underbar!

Om en stund ska jag färgat håret och glida ner i badet. Jag längtar till nästa helg! Dels så åker vi bort på lördagen, vart säger jag inte, Mattias vet inget och kommer inte att veta något förens att vi är på plats. På söndagen kommer hans band "Life and other disasters" upp och ska spela in sång. Kul serrni!

Nåja, dags för husmor Anneli att slappna av en stund! :)

Liknande inlägg

  • Besök och bakning - I dag klockan halv 12 knackade det på [...] med mig, jag uppskattar det otroligt mycket!
  • Sommarstuga? - Älskade sambo började för ett [...] ouml;r sommarstuga. Puss då!  

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp