Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Våren är här nu för att nu är #uterummet öppet :-) Jag ska läsa en bok som heter "jag är en pojke med tur" som jag köpte efter att jag fått sett & lyssnat på pojken boken handlar om. #esmatnabi #ensamkommande #flyktingbarn #vår

| Via Instagram |

Våren är här nu för att nu är #uterummet öppet :-) Jag ska läsa en bok som heter

Våren är här nu för att nu är #uterummet öppet :-) Jag ska läsa en bok som heter "jag är en pojke med tur" som jag köpte efter att jag fått sett & lyssnat på pojken boken handlar om. #esmatnabi #ensamkommande #flyktingbarn #vår

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp