Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Välkommen till 2000(någonting)-talet fröknarna Söderlund där videosamtal via mobilen är ett faktum. Tänk så många fiffiga saker jag missat? Vad har jag mer kvar att lära? Jag vidhåller att det var bättre förr, för min image skull 😜 /Bakå

| Via Instagram |

Välkommen till 2000(någonting)-talet fröknarna Söderlund där videosamtal via mobilen är ett faktum. Tänk så många fiffiga saker jag missat? Vad har jag mer kvar att lära? Jag vidhåller att det var bättre förr, för min image skull 😜 /Bakå

Välkommen till 2000(någonting)-talet fröknarna Söderlund där videosamtal via mobilen är ett faktum. Tänk så många fiffiga saker jag missat? Vad har jag mer kvar att lära? Jag vidhåller att det var bättre förr, för min image skull 😜 /Bakå

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp