Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Vill du ha bättre integration i Sverige så är det enklast att börja med frågan "vad kan jag göra" och utgå därifrån. Min syster @missemmelina har gjort det hon kan och jag är så stolt över dig! Något så enkelt som att prata och att vara medm

| Via Instagram |

Vill du ha bättre integration i Sverige så är det enklast att börja med frågan

Vill du ha bättre integration i Sverige så är det enklast att börja med frågan "vad kan jag göra" och utgå därifrån. Min syster @missemmelina har gjort det hon kan och jag är så stolt över dig! Något så enkelt som att prata och att vara medm

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp