Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Veckans 3 "måste" pass avklarade! :-) I kväll hade jag @sundbergmattias #simskola med @tokfarbrorn - jag har fått lära mig grunderna till #crawl :-) #simning #träning #jagharviljan - jag passar på att smyga in lite reklam till en helt fantastiskt bl

| Via Instagram |

Veckans 3

Veckans 3 "måste" pass avklarade! :-) I kväll hade jag @sundbergmattias #simskola med @tokfarbrorn - jag har fått lära mig grunderna till #crawl :-) #simning #träning #jagharviljan - jag passar på att smyga in lite reklam till en helt fantastiskt bl

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp