Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Utveckling på simningen i Januari 😁 Första passet var 4/1 och det andra i morse. Jag simmade 2000m, klockan dummar sig. Jag kör jag bara med dolme fortfarande och jag måste engagera ben även om det är mycket jobbigare och jag ligger än mer tokig

| Via Instagram |

Utveckling på simningen i Januari 😁 Första passet var 4/1 och det andra i morse. Jag simmade 2000m, klockan dummar sig. Jag kör jag bara med dolme fortfarande och jag måste engagera ben även om det är mycket jobbigare och jag ligger än mer tokig

Utveckling på simningen i Januari 😁 Första passet var 4/1 och det andra i morse. Jag simmade 2000m, klockan dummar sig. Jag kör jag bara med dolme fortfarande och jag måste engagera ben även om det är mycket jobbigare och jag ligger än mer tokig

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp