Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Uppförsbacke

|

Jag har blivit en sådan människa som jag vanligtvis tycker är riktigt tråkiga. En sådan människa som väger upp allt positivt med något negativt. Ursh! Bitterhet är inte vackert eller attraktivt heller för den delen. Jag vill inte vara "den" människan igen. Jag var den människan för många år sedan, negativ, bitter, cynisk och allmänt grå och trist, (sjukskriven för depression i flera år gör det mot en människa) dock så vaknade jag ur den dåliga spiralen och hittade "Anneli" igen.

Som tur är, har jag denna gång en sambo som är med mig, jobbar med mig och vill hjälpa mig att komma tillbaka till "Anneli" igen. Du är min prins! Nu känns det som att jag står nedanför en uppförsbacke, jag gör alla fel emot mig själv kan jag tänkas göra. Destruktivt beteende har jag och allt som har med min hälsa att göra känns frukstansvärt tungjobbat. Men, jag behöver göra något och jag fortsätter i mina små steg och hoppas att dom tar mig en liten bit uppför backen varje dag!

Jag har varit i Sundsvall en helg och umgåtts med min familj och det är som bomull för själen. Jag fick mycket tid med bästa systern och sen blev jag omhändertagen av mamman och pappan. Alla visar sin kärlek på sina sätt och alla sätt, är bra sätt. Jag träffade en gammal vän som fyllde 30 och det var frigörande på något sätt. Jag fick säga förlåt till en tjej som jag inte varit helt schysst emot, spela luftgitarr och brista ut sång (dig up her bones!!) tillsammans med tokar.

Jag har fått ett övningsschema för mina knän utav sjukgymnasten som jag ska utföra 3-4ggr i veckan. Så det gäller att faktiskt utföra dom också! Jag har mitt gymkort och jag ska köpa simkort (plaska i vatten, simma-kort för er jobbskadade ;) om någon vecka. Det kommer att bli bra, det är min övertygelse! Jag behöver få sköta mig själv.

I kväll ska vi gå ut och äta på CH, jag, Mattias, Maria, Camilla, Christin och Micke, übermys om du frågar mig! :) God mat, fina människor, öl och socialiserande kan bara vara en bra sak! Så det så. Jag hoppas att du får en bra helg!

Tjing!

 

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp