Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Underbar helg

| |

Fredagen blev en kortdag- jag fick kompa hem vid lunch, detta av olika orsaker. Så jag åkte hem och zoomade ut, vilade och samlade ihop mig själv. Min hälsporre som led av mitt puckade val att jogga i onsdags tackade för vilan. Kvällen bjöd på hockey, lite öl och en glad fröken Söderlund.

Lördag, "underbara, fantastiska" Zakk tyckte att vi skulle vakna 08:30-så jag passade på att fråga sambon om vi skulle åka till Valbo och köpa köksstolar och det gjorde vi. Med oss hem fick vi fyra stcken vita fina stolar som passar perfekt till vårt nya snygga bord som Mattias har snickrat alldeles själv. 

Förutom stolarna fick vi med oss en ny kökslampa, ljus, torkställning, sängkläder, två större fönsterlampor och lite annat smått och gott. Vi ramlade in på Mio för att sitta på några soffor vi är nyfikna på, med oss därifrån fick vi ett stort fint glasfat samt fyra vita tabletter att ha på köksbordet.

Sen ramlade vi in på Media Markt för att spana på tv-apparater och med oss fick vi en ny Philips 50" - ett riktigt spontanköp och vet ni- när ekonomin är ordnad med allt vad det innebär (sparkapital etc) då kan man spontanköpa en ny tv, cash utan att det svider i plånboken. Känslans att inte behöva handla på kredit i ett läge som detta är guld värd.

Lördagkvällen innehöll middag, lite vin, bastu och hockey hos svärmor. Jag uppskattar så otroligt mycket det faktum att mina nära och kära anstränger sig med mat när jag är med. Jag äter så lite kolhydrater jag kan (lchf) och igår hade svärmor lagat lasange- som jag inte kunde äta, men överraskade mig med att bjuda på hemmagjorda köttfärsbiffar. Fantastiska människa! ♥

Idag har jag motionerat, först 2,5km på Hällmyra (HELLmyra) och djävlar i min själ var jobbigt det var. Där går man om man vill få upp pulsen, vill man myspromenera då rekommenderar jag inte elljusspåren i Hällyra. Efter promenaden åkte jag hem och hoppade upp på min Scott och cyklade min första halvmil ute. Hur skönt som helst! Jag hoppas att jag är så pass hel i knäna till semestern för då blir det en cykeltur till Gävle och tillbaka.

Ja, som sagt, underbar helg som ikväll avslutas med en Mixpizza- utan botten från Aspendos och actionfilm (Parker)  med Jason Statham i huvudrollen. Mmmh ;) I morgonbitti åker jag till Gävle för mindre spännande undersökningar- det är tur att svärmor hänger med som sällskap. 

Liknande inlägg

  • Moringa body butter - Veckan har gått snabbt. Det känn [...] Nu gör fröken söderlund helg.
  • Cykla 4km VS 122mil - Vänner och bekanta gillar (på fa [...] h står bredvid mig. Go´natt!
  • Tre lägen, bli medlem i dag! - Min sambo är den bästa!  All [...] ;ndagsbio" - Prometheus See you! :)
  • Zoe - Färddatorn talar om att vi åkte 7 [...] t. Ha'en fin första advent!  

Kommentarer

Kommentar
Cia

Hm, funderar lite på kompen i fredags:) sen vill jag önska fig lycka till i morgon

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp