Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Två ynka kilometer, sen blev jag mörkrädd, dumma gubbe och skrämma mig om djur och morr i skogen 😱 Mina "gaiters" är söta dock, men lite mycket 80-tal över dem ;) #jogging #ojämnmarkärtufftattspringapå

| Via Instagram |

Två ynka kilometer, sen blev jag mörkrädd, dumma gubbe och skrämma mig om djur och morr  i skogen 😱 Mina

Två ynka kilometer, sen blev jag mörkrädd, dumma gubbe och skrämma mig om djur och morr i skogen 😱 Mina "gaiters" är söta dock, men lite mycket 80-tal över dem ;) #jogging #ojämnmarkärtufftattspringapå

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp