Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Tröstar mig med att jag ska vara med i minst två andra tävlingar innan årsskiftet. Det ena är #bollnästrailrace - ni ser lilla stugan där på toppen, dit upp ska jag. 😱 Sen ska jag vara med i #pannlampstrailen. 🏃 Det är ingen idé att deppa

| Via Instagram |

Tröstar mig med att jag ska vara med i minst två andra tävlingar innan årsskiftet. Det ena är #bollnästrailrace - ni ser lilla stugan där på toppen, dit upp ska jag. 😱 Sen ska jag vara med i #pannlampstrailen. 🏃 Det är ingen idé att deppa

Tröstar mig med att jag ska vara med i minst två andra tävlingar innan årsskiftet. Det ena är #bollnästrailrace - ni ser lilla stugan där på toppen, dit upp ska jag. 😱 Sen ska jag vara med i #pannlampstrailen. 🏃 Det är ingen idé att deppa

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp