Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Tradolan

| |

Detta är andra stunden på dagen som jag är vaken och någorlunda med i huvudet. Jag äter tradolan som jag blir alldeles mosig i huvudet av. I går var jag till läkare för att jag uppsvullen på ett ställe och har en enorm smärta. För det får jag äta värktabletter och penicillin. Doktorn sa åt mig att vara hemma från jobbet resten av veckan vilket jag troligtvis inte kan. Jag har tre viktiga dagar på jobbet framför mig och känner att jag måste vara där. Det ska nog gå bra :)

För samma problem som står om ovan har det skickats en remiss till en kirurg som ska kika vidare på mig och det är ganska skönt att det tas på allvar faktiskt. Jag har dessutom fått den efterlängtade tiden till en ortoped som ska klämma och känna på mina knän. Jag skulle ha fått en tid i Januari men den kom aldrig och jag brydde mig inte om det. Asdumt verkligen! Destruktivt även.

Vad beror allt ovan på? Cyklingen förra året och det faktum att jag inte tagit hand om mig efteråt. Så jag kan inte skylla helt på cyklingen och jag ångrar den inte en enda sekund trots de fysiska besvär som kom efter.

Jag är så otroligt tacksam för mina arbetskompisar och  min chef. Dom är bra, riktigt bra!  Vi i "Kvalitets-gruppen" är ett engagerat, duktigt., bra gäng som gör vårt yttersta för att vi ska hålla hög kvalité på bygget. Arbetsplatsen och chefen är duktig på att ge tydlig (och otydlig) feedback vilket jag uppskattar otroligt mycket.

Jag har lyckats lärt känna underbara människor via jobbet som jag väljer att kalla vänner i dag. Dom är guld värda och har en plats i mitt hjärta! Ja, jag är känslosam när jag är sjuk :) Nu måste jag krypa ner i soffan igen för att min koncentration räcker bara så långt.

Puss på dig!

 

Liknande inlägg

  • 4h & 45min - Så, i går ringde en läkare fr [...] g;nga orkat läsa till :) Puss då!
  • När chefen - När chefen säger "Men Gå [...] rien Haven och tycka synd om mig själv :)
  • Töntigt - Jag har varit hemma från jobbet i dag. J [...] hunnit samlat på mig lite mer energi =P
  • Tjockisen på cykel - I dagarna har jag blivit påmind rät [...] Nu kommer hon! Puss Hej! Cykelflickan

Kommentarer

Kommentar
Mamma

Hej min Anneluttan.
Inte kul att må dåligt, men tror att du börjar ta dig själv på mer allvar nu, gör det du behöver för att må bra, lyssna på vad kroppen säger till dig.
Puss kram
Krya på dig
Älskade dotter

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp