Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Tomt

| |

Jag har suttit sedan klockan 19 cirka och försökt skriva ett blogginlägg men jag har inte så mycket att skriva om direkt. Då kanske du tänker nu "men varför skriver du för då" - men för att jag vill ju? Det är skönt att inte har något att säga eller skriva om, jag är sådär härligt "fredagsmystrött" :)

Det är så det blir när man han ett jobb där man ständigt funderar, analyserar, vänder och vrider på saker och ting, från 08-17. Åh jag har ett sådant roligt jobb, jag trivs massvis. Att få arbeta med och för människor och kvalitet är väldigt utvecklande.

Varför jag egentligen skriver är för att jag vill ägna en liten sekund åt allt som händer i arabvärlden. Jag har suttit och läst lite nyheter, kikat på youtube-klipp och kollat på denna video som gav mig direkt magvärk, fyfan vad illa! Jag undrar vad den killen gjorde för att förtjäna att bli skjuten?

För övrigt vill jag informera om att Parlamentet börjar nu och jag ska lägga ifrån mig datorn en sväng och kika på det. Underhållning på HÖG nivå, eller hur? ;)

Jag hoppas att du får en fin helg!

 

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp