Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Tänkte visa upp en annan bild än träning, mat & mig själv för omväxlingskull. Jag öppnar dörren & möts av en äckelsnigel, ylar till & kastar ut påsen i ren panik. Jag tror tammetusan dom är större & fler i år! 😞 #hatarsniglar

| Via Instagram |

Tänkte visa upp en annan bild än träning, mat & mig själv för omväxlingskull. Jag öppnar dörren & möts av en äckelsnigel, ylar till & kastar ut påsen i ren panik. Jag tror tammetusan dom är större & fler i år! 😞  #hatarsniglar

Tänkte visa upp en annan bild än träning, mat & mig själv för omväxlingskull. Jag öppnar dörren & möts av en äckelsnigel, ylar till & kastar ut påsen i ren panik. Jag tror tammetusan dom är större & fler i år! 😞 #hatarsniglar

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp