Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Tjockisen på cykel

| |

I dagarna har jag blivit påmind rätt ofta om den underbara cykelsemester som gick till Kiruna. Hur många tjockisar (en övervikt på minst 20kg utan att överdriva) stöter ni på som köper en ny cykel, cykeltränar i en månad (ca 40mil) och sedan cyklar till Kiruna (113,5mil)  - inte så många, men jag gjorde det och även om jag är grymt stolt över mig själv så är jag lite bitter över min egen dumdristighet och min vrånghet.

När mina knän började att "gnälla" köpte jag ett knäskydd och när jag fick möjlighet att åka bil en bit för att vila knäna vägrade jag ta den möjligheten med tanken "jag ska också" och nu sitter jag och har äntligen kommit igång med träningen igen men känner mig begränsad för att jag får ont som fyfan i mina knän när jag använder dom. Dom knastrar och jag klarar inte av att prestera lika mycket som jag egentligen kan.

Om några veckor ska jag få träffa en ortoped och sen får jag se hur det blir. Fram till dess ska jag träna på som jag gör nu, göra vad jag kan göra och tänka och lyssna på kroppen när knäna säger i från.

Nu sitter jag och kollar på Handboll, Sverige VS Danmark och jag som egentligen inte är sportintresserad. Jag undrar om jag har rätt att säga att jag inte är sportintresserad längre, för egentligen så har jag faktiskt ett sportintresse. Det är inte varje dag och det är inte all sport, men nu och då är jag intresserad av sport faktiskt. Det är skidor på helgerna, handboll i bakgrunden på tvn, det är jvm, vm, vinter- och sommar OS och det är formell 1, så nog är jag allt lite sportintresserad.

Snart kommer go-vännen Christin hit och ska dricka lite té och snacka lite skit. Jag ska nog ta och ge henne lite Taktil massage. Det är ingenting som jag är utbildad inom, men jag tror att hon skulle må bra av det. Nu kommer hon!

Puss Hej!

Cykelflickan

Liknande inlägg

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp