Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Tjock, kort, smal, lång

| |

Knubbig, liten, kines, dansk, långhårig, gay, svart, vit. Det spelar ingen roll vad man är i livet. Det som betyder något är vad du gör av den person du växer upp och blir. Jag läste ett inlägg av en dam som fick mitt  mig att tända till. 

Det handlade om ett uttryckt missnöje med en så kallad "gastric bypass" - kryssning. Att det var illa med fd tjockisar som ska få träffa andra med liknande erfarenheter. Vad fan är det att yttra sig om? Speciellt när människan själv äter lchf och svajar in sin diet var och varannan vecka. Grr!

Ska det vara "hua" med gaykryssning, dansbandskryssning, salsakryssning, singelkryssning - ja alla sorters temakryssningar också? Jag sa länge, länge att jag inte vill gå på en diet. Sen prövade jag på nästan allt, halvhjärtat tills att jag blev mitt fetaste jag och bestämde mig för att gå på den enda diet som jag då trodde att jag kunde leva gott och länge på utan att behöva vända upp och ner på hela mitt liv.

För den sakens skulle dömer jag inte andras val till att leva hälsosamt. Däremot har jag åsikter/kunskaper och känner saker angående olika typer av dieter, eller operation, men det är en annan sak. Detta är en "downside" av att ingå i fack i mitt fall, lchf-facket.

Av någon anledning så måste man övertyga andra om att det är det ända rätta och att allt annat är fel. Som om jag vore med i en sekt och sprider jag inte budskapet är jag inte helhjärtat välkommen i församlingen. Det säger jag "HUA" till. 

Lchf är för min del inte menat att bli min livstil förevigt, det är inte menat att jag kommer att äta så här strikt för resten av mitt liv, det är inte menat att mina nära och kära ska dem alla äta det också, det är inte menat att jag tror att lchf är det ända rätta för dig och mig.

Det är däremot menat som ett hjälpmedel att gå ner i vikt, att minska magsäcken utan att svälta, att tappa vikt snabbt så att jag kan börja träna, så att jag minskar trycket på mina trasiga knän. Sååå, jag antar att jag inte är välkommen i "församlingen" och vet ni- det skiter jag högaktningsfull i!

Liknande inlägg

  • Äkta tjockis - När nya livet börjar så &au [...] att livet blir mycket roligare då. /A
  • -7kg ca - Min viktnedgång stannade av lite d&ar [...] jag vill ha en sådan hem :)  
  • När jag- är jag - Jag är inne på sjätte vecka [...] h jag mår illa..    
  • Kostcirkeln - Dag 3 av min nya "normala" kosth& [...] amutsluss)   Vi hörs!

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp