Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Till höger vet jag att det går att gå, till vänster kommer jag till en krångligare stig där jag inte vet hur snön har smält. Livet är väl till för att utmanas? ;-) Stig it is! #promenad #skog #stig #lugnesjön

| Via Instagram |

Till höger vet jag att det går att gå, till vänster kommer jag till en krångligare stig där jag inte vet hur snön har smält. Livet är väl till för att utmanas? ;-) Stig it is! #promenad #skog #stig #lugnesjön

Till höger vet jag att det går att gå, till vänster kommer jag till en krångligare stig där jag inte vet hur snön har smält. Livet är väl till för att utmanas? ;-) Stig it is! #promenad #skog #stig #lugnesjön

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp