Anneli SöderlundAnneli Söderlund

TGIF! Frunch efter simning 🏊 Lifesum "skäller" på mig att jag äter för lite. Jag äter lchf, jag behöver inte äta lika mycket då jag äter tills att jag mätt, punkt. Det var ett fungerande koncept förut och är det nu! 🙌 #lchf #simning

| Via Instagram |

TGIF! Frunch efter simning 🏊 Lifesum

TGIF! Frunch efter simning 🏊 Lifesum "skäller" på mig att jag äter för lite. Jag äter lchf, jag behöver inte äta lika mycket då jag äter tills att jag mätt, punkt. Det var ett fungerande koncept förut och är det nu! 🙌 #lchf #simning

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp