Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Testar knän & fötter lite. Körde #intervaller- gick 5min & jogga 1min i 2,5km. Jag ska liksom kunna springa 1,1mil i aug till #skärgårdsutmaningen & 1,5 mil till #lidingöloppet så det måste börja att funka! #teamutsluss #minresaräknas #jagharvil

| Via Instagram |

Testar knän & fötter lite. Körde #intervaller- gick 5min & jogga 1min i 2,5km. Jag ska liksom kunna springa 1,1mil i aug till #skärgårdsutmaningen & 1,5 mil till #lidingöloppet så det måste börja att funka! #teamutsluss #minresaräknas #jagharvil

Testar knän & fötter lite. Körde #intervaller- gick 5min & jogga 1min i 2,5km. Jag ska liksom kunna springa 1,1mil i aug till #skärgårdsutmaningen & 1,5 mil till #lidingöloppet så det måste börja att funka! #teamutsluss #minresaräknas #jagharvil

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp