Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Tbt- throwback thursday, oj förlåt, ni behöver inte höja på ögonbrynen och tänka "jag ser ingen förändring" för att min #tbt för denna gång handlar inte om min fysiska förändring men snarare den psykiska, mina framsteg som inte syns på bild

| Via Instagram |

Tbt- throwback thursday, oj förlåt, ni behöver inte höja på ögonbrynen och tänka

Tbt- throwback thursday, oj förlåt, ni behöver inte höja på ögonbrynen och tänka "jag ser ingen förändring" för att min #tbt för denna gång handlar inte om min fysiska förändring men snarare den psykiska, mina framsteg som inte syns på bild

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp