Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Tant Anneli

| |

I två veckor har jag bott hos Maria, i skogen, i tystnaden vilket har varit helt fantastiskt. Mattias har arbetat på en överaskning som jag fick ta del av i fredags. När vi flyttade in till huset så fick vi lite möbler av min styvfars mamma, bland annat ett gammalt skrivbord med glasskiva och det bordet har jag sagt att jag ska måla vitt och placera på övervåningen så att jag/vi får till ett kontorsutrymme.

Det är snart två år sen. I fredags när jag kom hem hade Mattias slipat och målat det skrivbordet, handlat ny stol och en lampa. Allt för att jag ska få mitt egna utrymme att arbeta på. Han har dessutom hållit det hemligt så jag har inte haft en aning om vad han har gjort. Lyckan för detta är obeskrivlig! Jag uppskattar det så enormt mycket. Först fick jag en ny dator och sedan fick jag starten på ett kontor. Jag älskar dig Mattias!

Min nya arbetsplats

 

I går åt vi middag ute på populära Albertina, en middag som var bokat redan i juli.  En födelsedags middag för Mattias som har fyllt 32 och för mig som fyller 30år. Jag har sett fram emot middagen och att det blev av på lyskvällen var som pricken över i:et för kvällen. När vi kom ut till Skärså (där albertina ligger) så kollade Malin (mattias syster) på mig märkligt och log. Jag förstod ingenting förrens hon var tvungen att säga "Vi har en present till dig" - och där stod min älskade mamma och stvfar. Vilken underbar överaskning!

Jag och mamma på Abertina

Jag blev så lycklig och tårögd så det enda jag fick ur mig var "min mamma,  men tok" - ja., typ så. Tack till allesammans som var med oss i går, tack för presenter och pengar, tack för middagen, tack för att ni tog er tid och för att ni ville vara med och fira mig. Tack, tack, Tack! :)

På torsdag åker jag och sex stycken till på kryssning för att fira min födelsedag och jag vet att det kommer att bli skoj- och en del galenskaper! Jag är så oerhört tacksam för alla fina människor som finns i mitt liv, ni är bäst! <3

Liknande inlägg

  • Date night - Efter eftermiddagens samtal rörande k& [...] g. :-)      
  • Livet är en fest - Håll med om det folk och fä.. [...] ång- tack, gånger tusen.♥
  • Dagens bästa Linda - Linda är en kollega som kom fram till [...]   Ha'en fin kväll.
  • Prövningar och lärdomar - Livet innehåller en massa prövnin [...] g spricker snart av all  lycka! ♥

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp