Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Tack för att jag fick rå om dig i helgen. Jag kan inte med ord förklara hur mycket du betyder för mig. Jag har sagt det förr men säger det igen och igen, du är den vackraste människan på den här planeten. Du är genomgod, ärlig, stark & helt fa

| Via Instagram |

Tack för att jag fick rå om dig i helgen. Jag kan inte med ord förklara hur mycket du betyder för mig. Jag har sagt det förr men säger det igen och igen, du är den vackraste människan på den här planeten. Du är genomgod, ärlig, stark & helt fa

Tack för att jag fick rå om dig i helgen. Jag kan inte med ord förklara hur mycket du betyder för mig. Jag har sagt det förr men säger det igen och igen, du är den vackraste människan på den här planeten. Du är genomgod, ärlig, stark & helt fa

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp