Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Tack älskling!

| |

I förrgår skrev jag att min kära sambo hade beställt ett nytt batteri till min Samsung Galaxy Spica. Jag skrev att jag blev så glad för att det var något han gjort helt på eget intiativ utan att jag bett om det. I går på jobbet kom han förbi och skulle lämna detta batteri på min lunch. Han ger mig battriet och jag ser att det står LG på det och påtalar detta för honom, varpå han säger "jaa, du måste ju ha rätt telefon för det" - och han räcker fram en kartong med en ny telefon till mig!

Jag tittade på kartongen, på sambo, på kartongen och på sambo och frågade om han var allvarlig. Det var han ju, han hade till och med laddat batteriet så att det bara var att börja använda min nya telefon. Han köpte den lös utan något abonnemang. Jag fick en LG P500 Optimus One och den känns helt underbar. Den är kvick, smidig, lätt och enkel och har det jag vill ha i en telefon.

Tack älskade älskling för denna fina oväntade present, du är underbar

 

 

I kväll kommer det hit sex arbetskompisar och vänner som ska grilla och dricka öl/vin med oss och det ser jag framemot. Jag behöver klippa gräsmattan och röja undan hemma lite först.

Ha'en trevlig helg!

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp