Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Svettig much? Skulle köra 12 #intervaller på #motioncykel (70sek snabbcykling, vila 20sek) & ligga på 85% av #maxpuls - jag klarade 6 intervaller. Förutom allt annat jag behöver jobba med så är #pannbenet en till sak som jag lär träna upp! #minr

| Via Instagram |

Svettig much? Skulle köra 12 #intervaller på #motioncykel (70sek snabbcykling, vila 20sek) & ligga på 85% av #maxpuls - jag klarade 6 intervaller. Förutom allt annat jag behöver jobba med så är #pannbenet en till sak som jag lär träna upp!  #minr

Svettig much? Skulle köra 12 #intervaller#motioncykel (70sek snabbcykling, vila 20sek) & ligga på 85% av #maxpuls - jag klarade 6 intervaller. Förutom allt annat jag behöver jobba med så är #pannbenet en till sak som jag lär träna upp! #minr

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp