Anneli SöderlundAnneli Söderlund

@sundbergmattias skäms över hur jag ser ut när jag är preppad för snöskottning.😁 :D Tror det kan ha att göra med de gröna hörlurarna (som jag fick gratis via köp av ny mobil) - tur det bara är grannarna som han behöver skämmas över. Efte

| Via Instagram |

@sundbergmattias skäms över hur jag ser ut när jag är preppad för snöskottning.😁 :D  Tror det kan ha att göra med de gröna hörlurarna (som jag fick gratis via köp av ny mobil) - tur det bara är grannarna som han behöver skämmas över. Efte

@sundbergmattias skäms över hur jag ser ut när jag är preppad för snöskottning.😁 :D Tror det kan ha att göra med de gröna hörlurarna (som jag fick gratis via köp av ny mobil) - tur det bara är grannarna som han behöver skämmas över. Efte

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp