Anneli SöderlundAnneli Söderlund

@sundbergmattias frågade igår om jag verkligen tar i så mycket jag kan när jag går/joggar på #hällmyravarvet.. Eller om jag är lite bekväm av mig.. 😂 😳 Uppförsbackar och bark är Inte min grej!! Tack vare hans frågor gick det 2,5min snabb

| Via Instagram |

@sundbergmattias frågade igår om jag verkligen tar i så mycket jag kan när jag går/joggar på #hällmyravarvet.. Eller om jag är lite bekväm av mig.. 😂 😳 Uppförsbackar och bark är Inte min grej!! Tack vare hans frågor gick det 2,5min snabb

@sundbergmattias frågade igår om jag verkligen tar i så mycket jag kan när jag går/joggar på #hällmyravarvet.. Eller om jag är lite bekväm av mig.. 😂 😳 Uppförsbackar och bark är Inte min grej!! Tack vare hans frågor gick det 2,5min snabb

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp