Anneli SöderlundAnneli Söderlund

@sundbergmattias bakar onsdagsfika till jobbet & passar på att mata mig med #äppelbitar i #kanel & #socker. Inte lchf & det gör inget- jag behöver näring då jag knappt kunnat äta något på två dagar <3 Du är en pärla älsk!

| Via Instagram |

@sundbergmattias bakar onsdagsfika till jobbet & passar på att mata mig med #äppelbitar i #kanel & #socker. Inte lchf & det gör inget- jag behöver näring då jag knappt kunnat äta något på två dagar <3 Du är en pärla älsk!

@sundbergmattias bakar onsdagsfika till jobbet & passar på att mata mig med #äppelbitar i #kanel & #socker. Inte lchf & det gör inget- jag behöver näring då jag knappt kunnat äta något på två dagar <3 Du är en pärla älsk!

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp