Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Större penis

| |

Män brukar jämföra prylar och det kallar vi för att jämföra penisstorlek "jag har större penis än du" - och sådana är kvinnor också, vi har inget fräsigt uttryck för det dock så det heter bara avundsjuka och det är makalöst o-charmigt!

I går satt jag och M och pratade om framtiden och det ska tilläggas att jag är en känslig, gråt-mens-fröken. Det var ett givande samtal, det var skönt att bolla tankar, idéer, känslor och att ha någon att göra detta med som lyssnar och bollar tillbaka. Jag kommer ihåg i ett tidigare förhållande när det kändes som att jag gick in i en betongvägg när jag försökte prata, allt som oftast, trist!

Att binda sig med någon betyder något för mig. Ungefär som att förlova sig och gifta sig. Gör man det, är man "in it for life" och en förlovning betyder ingenting om man inte har för avsikt att gifta sig. Hela poängen för mig försvinner då. Kalla mig "gammelmodig" - men det är jag.

Jag och Mattias ska inte förlova oss nu så det är inte dit jag vill komma. Men vi håller på att ansöka om ett för mig ganska stort lån tillsammans för att kunna byta taket på huset. Sen ska vi bygga färdigt uterummet, värdera upp huset, få ner lånen och sedan ska jag köpa halva huset av Mattias så att vi står som ägare på huset båda två. Även om det bara handlar om pengar och underskrift på papper, så är det en Big deal för mig. Som att binda sig, in it for life.

Nu har älskling åkt i väg för att träna lite trumma och jag sitter och lyssnar på Joe Satriani och jäser i soffan. Strax ska jag ta mig en bit av citronkakan jag bakade medan middagen stod och puttrade på spisen.

Kram,hej!


 

Liknande inlägg

  • Först händer inget - Sen händer allt. Det är lite s&ari [...] och kika på Body of proof. Sov gott!

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp