Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Storasyster L

| |

För 16år sedan satt det en tjej på en buss och den tjejen träffade en kille på en buss, en kille som jag var på rymmen hos. Den tjejen och den killen började att prata tack vare hennes hund Ludde (som jag alltid kommer att sakna) - senare kom den tjejen hem till den svinstia som jag bodde i.

Hon och jag kom överens direkt och hon tog mig an som en syster och har sedan den dagen alltid varit en av de viktigaste personerna i mitt liv. Hon äger en bit av mitt hjärta och den biten kommer för alltid att vara hennes att äga.

Vi har inte hörts på många år och ännu fler år är det sedan vi sågs. Men, det spelar ingen roll för mig. Jag känner att vår relation egentligen inte påverkas av tid eller rum. Anledningen till att vi inte har pratat eller setts finns det ingen bra anledning till, det har bara blivit så.

Nu håller hon på med ett monster arbete för sig själv, sin son och deras tillvaro och i går hörde hon av sig till mig. Mitt hjärta hoppade jämfota av lycka, men fylldes också med en otrolig saknad. Jag vill rusa till henne och säga "Det kommer att gå bra" samtidigt som att jag respekterar att hon behöver få arbeta med sig själv.

Min kärlek för henne kommer alltid att vara. Hon och min mamma är dom absolut starkaste människor jag vet. Dom två har varit mina stöttpelare när jag hade min långa, jobbiga period. Att prata med L har varit den bästa läkningen för mig. Hon var mitt balsam för själen.

Jag saknar & Älskar dig L. Du är viktig!

 

Kommentarer

Kommentar
Emma Söderlund

Jag är så tacksam att hon fans där för dig

Kommentar
Anneli

Det är jag med Emma :-) Och du är den bästa lillasystern i världen ♥

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp