Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Som Hälsoombudsrepresentant för vår verksamhet kan jag stolt tala om att min kollega JB har typ förstått vad pilatesbollarna är till för #friskvård :) Känner mig lite orolig för dessa bollar under min semester...

| Via Instagram |

Som Hälsoombudsrepresentant för vår verksamhet kan jag stolt tala om att min kollega JB har typ förstått vad pilatesbollarna är till för #friskvård :) Känner mig lite orolig för dessa bollar under min semester...

Som Hälsoombudsrepresentant för vår verksamhet kan jag stolt tala om att min kollega JB har typ förstått vad pilatesbollarna är till för #friskvård :) Känner mig lite orolig för dessa bollar under min semester...

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp