Anneli SöderlundAnneli Söderlund

#skärgårsautmaningen check ✔- Min första tävling check ✔- #swimrun check ✔ glad, nöjd & stolt, check ✔ - kom in under 3h (2:45) , jag gissade på 3-4h. Tack för all support & all peppning! 💕💕#skärgårdensmultisportare

| Via Instagram |

#skärgårsautmaningen check ✔- Min första tävling check ✔- #swimrun check ✔ glad, nöjd & stolt, check ✔ - kom in under 3h (2:45) , jag gissade på 3-4h. Tack för all support & all peppning! 💕💕#skärgårdensmultisportare

#skärgårsautmaningen check ✔- Min första tävling check ✔- #swimrun check ✔ glad, nöjd & stolt, check ✔ - kom in under 3h (2:45) , jag gissade på 3-4h. Tack för all support & all peppning! 💕💕#skärgårdensmultisportare

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp