Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Skärgårdsutmaningen

| |

Om 1månad & 7 dagar ska jag vara med i Söderhamns egna swimrun-tävling. Jag är nervös och spänd av förväntan. I veckan har jag blivit intervjuad av dem som anordnar tävlingen och i helgen kan ni läsa på intervjun på tävlingens hemsida. http://skärgårdsutmaningen.se/?page=1  Tänk att jag av alla som ska delta ska få vara med och sprida inspiration!

När jag fick frågan blev jag chockad och på frågan på varför just jag fick jag svaren att jag är jag och för att jag är enligt dem den som gör den största utmaningen, som går från nästan 0-100 och har just en stor utmaning framför mig och då pratar jag inte bara om tävlingen, utan träningsmängd, kroppshydda och mina fysiska utmaningar. Jag tycker inte att jag är nå ner speciell än alla de andra som ska delta, alla har vi våra utmaningar och förutsättningar men tror man att jag kan sprida inspiration, då ska jag banne mig göra det! :)

Förra veckan hade jag och min PT Åsa lite avstämning (vi har träffats 5 av 10 gånge nu) med måttbandet och även om det inte känns någon direkt förändring i kroppen hade jag på 5veckor "plockat bort" 2cm på benen, 2cm på armarna & 1,5cm på magen. Jag ville att fler cm skulle ha försvunnit men, det går åtminstone åt rätt håll. På dessa 5v har jag gjort ganska stora förändringar min mentala inställning kring bland annat kost och träning. Allt börjar inifrån, jag kan inte bli bra eller ändra på något om jag inte tror på att jag kan. Däri ligger den absolut största utmaningen. Men, I'm getting there!

Jag anlitade inte en PT enbart för kommande tävling, jag anlitade henne för livet och för min framtid. Hittar man, som jag har gjort, en PT som passar mig så får man med sig en "verktygslåda" som du sedan kan bära med dig i resten av livet. Hade jag inte anlitat en PT, hade jag:
1: gått flera simkurser
2: anlitat löpcoach
3: gått till en dietist flera gånger
4: träffat en mentaltränare alternativt en kurator
5: förmodligen failat mina försök till att uppnå en bättre hälsa i brist på uppföljning.

Så om du går i tankar att anlita en PT men känner att det är för dyrt, tänk igen! Livet är för dyrt för att kastas bort i halvhjärtade försök att uppnå fysisk såväl som psykiskt välmående.. Just saying..

Jag älskar att simma och jag ska älska att löpa!

Liknande inlägg

  • Kostcirkeln - Dag 3 av min nya "normala" kosth& [...] amutsluss)   Vi hörs!
  • Skärgårdsutmaningen - Starten går 10:00 och min nervositet [...] m.   Ses nästa år ;)
  • En ny vändning i livet -   I dag träffade jag min PT f [...] den ett nytt utseende snart ;-) Sov gott

Kommentarer

Kommentar
carina qvarnsved

Hej bästa kollega. Du är en kämpe och du kommer nå ditt mål. Ses om några veckor
👍

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp