Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Skärgårdens multisportare kom i mål på en andra plats. Vi fick fint pris! :-) Bra kämpat mina lagkamrater! <3 Jag cyklade sträckan på 42minuter, jag hade som mål att ta mig runt på 45 (jag cyklade den på 47min på testrundan i veckan) Mission

| Via Instagram |

Skärgårdens multisportare kom i mål på en andra plats. Vi fick fint pris! :-) Bra kämpat mina lagkamrater! <3 Jag cyklade sträckan på 42minuter, jag hade som mål att ta mig runt på 45 (jag cyklade den på 47min på  testrundan i veckan)  Mission

Skärgårdens multisportare kom i mål på en andra plats. Vi fick fint pris! :-) Bra kämpat mina lagkamrater! <3 Jag cyklade sträckan på 42minuter, jag hade som mål att ta mig runt på 45 (jag cyklade den på 47min på testrundan i veckan) Mission

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp