Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Sjukgymnasten tejpade knä & fot på mig igår kväll, gav mig ett träningsschema och uttryckte misstanke om skadad menisk, oh joy. Jag ska tillbaka till #lchf - jag mår tammetusan bättre både fysiskt & psykiskt med den kosten samt #rehabträna- det

| Via Instagram |

Sjukgymnasten tejpade knä & fot på mig igår kväll, gav mig ett träningsschema och uttryckte misstanke om skadad menisk, oh joy. Jag ska tillbaka till #lchf - jag mår tammetusan bättre både fysiskt & psykiskt med den kosten samt #rehabträna- det

Sjukgymnasten tejpade knä & fot på mig igår kväll, gav mig ett träningsschema och uttryckte misstanke om skadad menisk, oh joy. Jag ska tillbaka till #lchf - jag mår tammetusan bättre både fysiskt & psykiskt med den kosten samt #rehabträna- det

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp