Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Självkänsla

| |

Bleeeh...

Ungefär så har jag känt mig hela veckan. Inspirationen har legat på minus likaså motivation och därmed humör. Jag har känt mig ihålig och tom, ointresserad och ignorant. I bland får jag en sådan vecka och då drar jag mig undan allt och alla. Jag är på jobbet och gör det jag ska och det är det ända jag bryr mig om.

Jag har gått omkring och känt självförakt, klämt mig själv på magen, kollat ut och tänkt "jag borde gå ut och gå en sväng" och sedan har jag vänt tillbaka huvudet till tv'n. Jag går inte ut och går för att gå ner i vikt, jag går ut och går för att må bättre mentalt sätt och inte ens det är jag motiverad att göra något åt.

Jag har haft en negativ tankebana om mig själv, konstant -och det är så otroligt idiotiskt! Nog lär jag inte må bättre när jag tänker dåliga tankar om mig själv? Doh! Jag får fasen ingenting gjort när jag sätter detta humör till. Hela min vardag blir "bleeeh" och jag har ingen lust att göra något över huvud taget.

Nu är det lördag och jag har fått sova ut och vaknat på rätt sida så förhoppningsvis börjar jag att vakna ur den tråkiga tomma dvalan. Jag har städat hela nedervåningen och plockat blommor som jag tagit in. Jag håller på att tvätta och ska snart slänga ihop någon mat. Jag ska även skriva matlista samt inköpslista i dag. Allt för att vända detta humör till rätta.

Tack för era mail och undringar om vart jag är :) Det uppskattas! På fredag ska jag åka hem till min familj i Sundsvall. En liten healing-tripp. Jag ska träffa mamma och styvfar, mormor och morfar och bara vara. På lördag ska jag åka upp till Härnösand och umgås med världens bästa syster och hennes kille. Jag ska spana in  deras nya lägenhet, äta go mat och kolla in stan som har någon form av cityfest. Läääängtar!

Kommentarer

Kommentar
Emma

Jag har också kännt mig så där och allmänt tråkig för har ingen ork att göra något nu ihelgen men det blir ju så när man jobbar:)
Men när du kommer så ska vi käka gomiddag och dricka lite vin och kolla in tivolit/Marknaden.
Jag längtar också sååååå mycket kommer bli en rolig helg =)

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp