Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Simträning (1625m) med sambon @sundbergmattias ikväll. PB (tror jag) på 100m, 1,59sek,! 🏊 - tack för att du tog beslutet åt mig när jag inte kunde. 😘 #simning #allakanträna #crawl #swimrun #skärgårdensmultisportare

| Via Instagram |

Simträning (1625m) med sambon @sundbergmattias ikväll. PB (tror jag)  på 100m, 1,59sek,! 🏊 - tack för att du tog beslutet åt mig när jag inte kunde. 😘 #simning #allakanträna #crawl #swimrun  #skärgårdensmultisportare

Simträning (1625m) med sambon @sundbergmattias ikväll. PB (tror jag) på 100m, 1,59sek,! 🏊 - tack för att du tog beslutet åt mig när jag inte kunde. 😘 #simning #allakanträna #crawl #swimrun #skärgårdensmultisportare

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp