Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Säg hej till min (den är beställd nu) nya kärlek 😍 🚴💕 Var in på #servicecentralen och fick finfin service av @johanmaaartensson :) Om ett tag kommer jag att kunna hämta allt jag behöver för kommande cylelsäsing. #lyckorus #cannondale #sy

| Via Instagram |

Säg hej till min (den är beställd nu) nya kärlek 😍 🚴💕 Var in på #servicecentralen och fick finfin service av @johanmaaartensson :) Om ett tag kommer jag att kunna hämta allt jag behöver för kommande cylelsäsing. #lyckorus #cannondale #sy

Säg hej till min (den är beställd nu) nya kärlek 😍 🚴💕 Var in på #servicecentralen och fick finfin service av @johanmaaartensson :) Om ett tag kommer jag att kunna hämta allt jag behöver för kommande cylelsäsing. #lyckorus #cannondale #sy

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp