Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Semester

|

Så, en vecka ha gått av semestern och jag har tre veckor kvar. En kort recension av semestern hittills ska ni få.

Den startade med att mormor och morfar kom och spenderade några mysiga dagar med oss. Mormor sydde klänning till mig som jag ska ha på mig på min plastsysters bröllop och morfar städade vår bil. Båda kvällarna dom var här umgicks så vi med svärmor och svärfar. Ena kvällen satt vi mest och prata strunt och andra kvällen grillade vi. Helmys!

Resten av veckan då, vad har jag gjort månne? Absolut ingenting. Då menar jag verkligen ingenting, eller jo förresten, jag har varit iväg och handlat föda ett par gånger, jag har spelat kort, löst sudoku, läst ut två böcker och spelat Angry Birds. Denna semestervecka avslutas nu med Formel 1, Warehouse 13 och Salta, sura och söta björnar.

Semestervecka nummer två ska jag vara lite mer engagerad i, lite. Jag ska ta hand mig själv, ta promenader, umgås med fina människor och på onsdag, då startar "Nytt tak på Torpet"-projektet igång. I slutet på veckan funderar jag på att åka hem till Sundsvall och umgås med mina nära. Det är inte bokat och klart än dock. Någon "Sundsvallare" som vill bli med ut och dricka en öl eller tre? :)

Nu är det spännande på F1 - nu får det min uppmärksamhet i stället.

Puss!

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp