Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Oh noes!

| |

Det är över en vecka sedan som jag skrev - Oh noes! ;) Jag har fått påbackning angående detta så nu ser jag till att skriva en liten update. I går hade jag "glitter & glamour"-middag här och kvällen blev fantastiskt rolig. Den blev inte enligt planen då mer än hälften ställde in (trist som fyfan) men vi som var här, hade en super trevlig kväll så tack tjejer och älskling som förgyllde min kväll med era underbara personligheter!

I måndags var jag som som vanligt på poledance och dom två timmarna som jag får släppa ut den sensuella biten av mig utan hämningar är underbar. Jag längtar till i morgon då det är poledance igen. Det är alla hjärtans dag med, meeen, min sambo tycker inte att det är någon speciellt så jag förväntar mig, ingenting! Men, det är okej, han ger mig kärlek alla dagar i veckan, alla veckor, månader, året om och det är det som räknas. 

Det går fantastiskt bra på jobbet och jag hoppas att morgondagen går bra! Jag har sagt det förut, men det är värt att säga igen, mitt jobb är underbart roligt! Jag känner dessutom att mina kollegor uppskattar mitt jobb och ja, jag längtar ju till jobbet varje dag, det kan väl inte bli bättre än så? Nackdelen (?!) med att gilla sitt jobb så mycket som jag gör är att jag lägger ner så mycket energi på jobbet att jag blir fruktansvärt trött på eftermiddagarna/kvällarna. Jag är nästan inte kontaktbar då jag nästan slumrar till efter middagen. Men, det är lätt värt det!

Nu ska jag sjunka ner i soffan och kolla på serier och låta denna dag får vara en slö- och slapp söndag! Jag bjuder på lite bilder från Sandras 30års-fest och från gårkvällen:På bilderna ser ni, mig, Sandra, Pudas, Martin, Mattias, Porrkestern, Tess, Anne, Maria och Christin.

Puss alla underbaringar!

Liknande inlägg

  • Date night - Efter eftermiddagens samtal rörande k& [...] g. :-)      
  • Snart semester - Om sex dagar startar mina semesterdagar, me [...] ändå! Hörs då! :)
  • Cancer & teamspirit - Som många av er redan vet fick min pa [...] Jag hoppas att du får en bra helg :)
  • Prövningar och lärdomar - Livet innehåller en massa prövnin [...] g spricker snart av all  lycka! ♥

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp