Anneli SöderlundAnneli Söderlund

och på den sjunde dagen

| |

Närå, denna dag är inte helig och jag är inte kristen. Men det är faktiskt sjunde dagen på min Zybanbehandling och det innebär ju då att jag ska sluta röka igen. Sagt och gjort, inge mer cigaretter. Jag rökte min sista cigarett vid 15 i dag och ska dosen tabletter till två om dagen. I stället ska jag läsa boken "Äntligen icke-rökare" av Allen Carr som mamma gav till mig.

Jag tänker inte tänka och känna att jag är världelös och dålig för att jag inte fixar det själv- det har jag gjort en vecka nu.Egentligen är inte huvudsaken hur man slutar, snarare att man slutar att röka. Jag hade fortfarande önskat att jag kunde klara av att sluta själv och jag tror att Allen Carr kommer att övertyga mig om att jag kunde faktiskt sluta helt på egen hand. Nåja! Jag är bra endå, så det så!

Jag är energilös och extremt trött på "saker och ting" som jag tillåter mig själv att reta upp mig på. Det är stora som små saker, vissa saker kan jag göra något åt, andra behöver jag bara lära mig att  inte bry mig om. Saker och ting som slukar energi ska man göra sig av med så gott man kan. Det kan hjälpa att eliminera små, små irritationsmoment på facebook och det har jag gjort.

Nu har jag har en långhelg framför mig som jag verkligen behöver! En paus med familj och vänner känns som ett lämpligt sätt att tanka energi. Just nu tänker jag: "Fan vad skönt att jag inte röker längre, för att nu kan jag gå och lägga mig med en bok och läsa, utan att behöva kliva upp och ut i kylen för "nattciggen" - Is niiiice!"

Glad Påsk!

Liknande inlägg

  • Dödskallar - Skrev precis ett inlägg om höga h [...] Tack för mig!    
  • Nattsudd - Klockan är över 01 på natte [...] tresse! Tack och god natt! :)  
  • Rökfri, på riktigt! - Jag vet att ni vet, men jag vill änd&ar [...] r på telefonen.    
  • 1 av 10 - Jag är en av de 10 som nämns nedan [...] r tusan ska någon annan orka med mig :P

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp