Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Nytt jobb, men ändå inte

| |

Den 30:onde Januari börjar jag på ett nytt jobb. Det inleds med tre veckors utbildning. Jag har samma roll i dag, Quality assurance analyst, men det är på ett annat stället, annan produkt, andra arbetskamrater, annat - allt. Jag får en nystart och det känns fantastiskt. Jag är så otroligt tacksam till min chef som jag har i dag som ger mig denna möjlighet. Jag har en chef som har sett Mig!

Jag kommer att sakna mina kollegor som jag har i dag, men vi jobbar 150m ifrån varandra, vi har skype, mail och vi har även möjlighet att umgås utanför jobbet. Nästa helg ska vi på en "Afterwork QA-middag" på Olearys. Det ser jag fram emot!

Zoe kan inte få kattungar för att hon kastrerades i dag. Allt hade gått bra, hon har ingen tratt då stygnen är innanpåliggande. När vi kom var gick hon lite vinglande till matskålen. Hon är nästan sitt normala jag, förutom de typiska beteendet djur kan få efter sövning.  Jag kompade  ut för att vara hemma med lilltjejen vilket kändes viktigt. För er som inte tror att man kan kastrera en  honkatt kommer här en förklaring:

Vad är det för skillnad mellan kastrering och sterilisering?
En sterilisering innebär att könshormonerna är kvar vilket i sin tur innebär att katterna fortfarande har sitt löpbeteende kvar men att de inte kan bli dräktiga. Vid en kastration tas livmoder och äggstockar bort, då försvinner könsdriften vilket också oftast är önskvärt. Källa: SKKG

Jag tror att det är dags för en powernap i soffan.

Tjing!

Liknande inlägg

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp