Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Nynna

| |

Jag kommer på mig själv med med att jag nynnar rätt ofta på sistonde. Jag har funderat på varför jag gör det och nyss när jag stod och stekte färskostbiffar slog det mig- jag sjunger/mynnar när jag är 100% tillfreds med min tillvaro. Så en sjungande/nynnande jag är en bra sak :-) Kanske inte för dem runt omkring mig det låter inte bra, men vad gör väl det?

Färskostbiffarna serveras förövrigt med min egna coleslaw, mmmmh! Min helg har bestått av träning och att vara orolig för Zakk som förmodligen (förhoppningsvis) råkade ut för en komplikation när han i torsdags blev kastrerad och fick en tand utdragen samt hela munnen rengjord. Veterinären misstänker att han blivit skadad i strupen och att hans alldeles för snabba andning beror på det. 

Nu äter han tre olika mediciner och vi ska åka med han till veterinären med han på fredag så dom får kolla av han en sista gång. Vår stora skräck är att han lider av HCM  - det får det inte vara! Så nu tänker vi positivt.

Veckan på jobbet ser jag på med skräckblandad förtjusning- vi får helt nå enkelt se om det blir som jag hoppas på eller om det blir något annat. Jag ser iallafall fram emot veckan hur som helst. Nu är det mat på G här, ha en fin vecka.

 

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp