Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Nästan varje kväll plågar jag mig med någon av dessa bollar. Jag rullar fötterna med fokus på plantar fascian. Ont som in i helvete gör det men det är det värt för att det det gör underverk mot #hälsporre :-) #tips #rehabilitering #fotproblem

| Via Instagram |

Nästan varje kväll plågar jag mig med någon av dessa bollar. Jag rullar fötterna med fokus på plantar fascian.  Ont som in i helvete gör det men det är det värt för att det det gör underverk mot #hälsporre :-) #tips #rehabilitering #fotproblem

Nästan varje kväll plågar jag mig med någon av dessa bollar. Jag rullar fötterna med fokus på plantar fascian. Ont som in i helvete gör det men det är det värt för att det det gör underverk mot #hälsporre :-) #tips #rehabilitering #fotproblem

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp