Anneli SöderlundAnneli Söderlund

När man är mitt upp i en övergång till #lchf går man igenom en massa olika besvär, ett av dem är att man kan uppfatta saker lite trögt.. Här sitter mina kollegor & förklarar schemaönskemål, men jag fattade inte så att de tog lite hjälpmedel,

| Via Instagram |

När man är mitt upp i en övergång till #lchf går man igenom en massa olika besvär, ett av dem är att man kan uppfatta saker lite trögt.. Här sitter mina kollegor & förklarar schemaönskemål, men jag fattade inte så att de tog lite hjälpmedel,

När man är mitt upp i en övergång till #lchf går man igenom en massa olika besvär, ett av dem är att man kan uppfatta saker lite trögt.. Här sitter mina kollegor & förklarar schemaönskemål, men jag fattade inte så att de tog lite hjälpmedel,

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp