Anneli SöderlundAnneli Söderlund

När jag vaknade vid 07 & hörde att det regnade tänkte jag att det var en jäkla tur att jag har en PT som kommer att fråga varför jag inte klev upp & gick ut och gick min #powerwalk . Nu är jag blöt men glad :-) #kbk #ålsjön #minresaräknas

| Via Instagram |

När jag vaknade vid 07 & hörde att det regnade tänkte jag att det var en jäkla tur att jag har en PT som kommer att fråga varför jag inte klev upp & gick ut och gick min #powerwalk .  Nu är jag blöt men glad :-) #kbk #ålsjön #minresaräknas

När jag vaknade vid 07 & hörde att det regnade tänkte jag att det var en jäkla tur att jag har en PT som kommer att fråga varför jag inte klev upp & gick ut och gick min #powerwalk . Nu är jag blöt men glad :-) #kbk #ålsjön #minresaräknas

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp