Anneli SöderlundAnneli Söderlund

När jag skrev in mig på @citygymsoderhamn i december -12 fick jag en tshirt & en vattenflaska, när dom skulle hitta en tshirt i min storlek fick dom lite problem, vilket blev en liten pinsam situation. Jag skämtade bort det och sa "äh, jag kommer i d

| Via Instagram |

När jag skrev in mig på @citygymsoderhamn i december -12 fick jag en tshirt & en vattenflaska, när dom skulle hitta en tshirt i min storlek fick dom lite problem, vilket blev en liten pinsam situation. Jag skämtade bort det och sa

När jag skrev in mig på @citygymsoderhamn i december -12 fick jag en tshirt & en vattenflaska, när dom skulle hitta en tshirt i min storlek fick dom lite problem, vilket blev en liten pinsam situation. Jag skämtade bort det och sa "äh, jag kommer i d

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp