Anneli SöderlundAnneli Söderlund

När herrn i huset bestämt sig för att det är tvspelslördag är jag riktigt glad över min #girlcave och #netflix :-) Tur är väl att jag gjort träningen idag så jag kan lata mig nu 😁 ;P #jobbarpåsommarformensen

| Via Instagram |

När herrn i huset bestämt sig för att det är tvspelslördag är jag riktigt glad över min #girlcave och #netflix :-) Tur är väl att jag gjort träningen idag så jag kan lata mig nu 😁 ;P  #jobbarpåsommarformensen

När herrn i huset bestämt sig för att det är tvspelslördag är jag riktigt glad över min #girlcave och #netflix :-) Tur är väl att jag gjort träningen idag så jag kan lata mig nu 😁 ;P #jobbarpåsommarformensen

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp