Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Något jag vet så väl, men behöver påminnas om i bland ändå. Dagens PT-träff gav mig ett lugn & ett cirkelpass jag kan utföra när jag behöver gå ifrån ordinarie träningsschema :) Nu är det bara planeringen av kosten som som ska falla på pla

| Via Instagram |

Något jag vet så väl, men behöver påminnas om i bland ändå. Dagens PT-träff gav mig ett lugn & ett cirkelpass jag kan utföra när jag behöver gå ifrån ordinarie träningsschema :) Nu är det bara planeringen av kosten som som ska falla på pla

Något jag vet så väl, men behöver påminnas om i bland ändå. Dagens PT-träff gav mig ett lugn & ett cirkelpass jag kan utföra när jag behöver gå ifrån ordinarie träningsschema :) Nu är det bara planeringen av kosten som som ska falla på pla

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp