Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Mötte solen på min joggingtur och det var väl för väl för att jag mötte även @sundbergmattias som ville få upp farten och mitt jävlaranamma.. Jag kan ju! 😁 Snabbaste nästan 4km, någonsin och detta var första joggingturen för i år, hur ä

| Via Instagram |

Mötte solen på min joggingtur och det var väl för väl för att jag mötte även @sundbergmattias som ville få upp farten och mitt jävlaranamma.. Jag kan ju! 😁 Snabbaste nästan 4km, någonsin och detta var första joggingturen för i år, hur ä

Mötte solen på min joggingtur och det var väl för väl för att jag mötte även @sundbergmattias som ville få upp farten och mitt jävlaranamma.. Jag kan ju! 😁 Snabbaste nästan 4km, någonsin och detta var första joggingturen för i år, hur ä

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp